--> -->

Ce tactică va folosi Uhrin cu Sepsi


-->
Dusan Uhrin a acordat un interviu pentru Dinamo TV în care a descris situația la zi a echipei, dificultățile pe care le întâmpină și ce tactică va folosi în meciul cu Sepsi.

– Cum te simți la Dinamo?

Eu sunt bine, dar jucătorii nu sunt bine. Si asta e problema pentru mine, pentru că ei trebuie să fie pregătiți pentru joc și la momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă,  avem foarte multe accidentări, și avem mulți jucători cu probleme de sănătate.

– Ești al cincilea antrenor la echipă. Te-ai gândit la ce s-a întâmplat cu cei dinainte?

Acum mă concentrez doar pe ce am eu de făcut. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. Eu vreau să dau maxim pentru Dinamo și aș vrea ca totul să fie ok, dar totul depinde de jucători, ei trebuie să fie apți de joc și dornici să joace. Ei trebuie să se concentreze pe salvarea echipei.

– Sunt opt meciuri de jucat. Cum ai gândit aceste partide?

Sincer, nu-mi fac calcule pentru că mă concentrez doar pe meciul cu Sepsi. Apoi, mă voi gândi și la alte partide. După, sper să avem timp în pauză să pregătim puțin echipa. Sunt doar 10 zile și este foarte complicat, dar trebuie să muncim. Nu avem alternative.

– De ce anume are nevoie Dinamo pentru a salva acest sezon?

În primul rând, Dinamo are nevoie de jucători sănătoși. Apoi, trebuie să fie pregătiți să joace 90 de minute, nu doar pentru o parte din meci. Acum, încercăm din greu să îi pregătim, dar avem multe accidentări, cu tot felul de probleme medicale. Unii sunt bolnavi .. Sper ca în perioada de pauză, după acest meci, să ne putem ocupa de ei.

– Ai spus că Dinamo are un loc special în inima ta. Îți bate inima mai tare acum că ești la Dinamo?

În fiecare zi! În fiecare zi inima mea bate mai repede .. Pentru că în fiecare zi apar ceva probleme, și acestea trebuie rezolvate în primul rând, și să ne concentrăm pe muncă, aceasta este realitatea. Dar, în ceea ce mă privește, dăm totul.

– Cum va fi meciul cu Sepsi?

Trebuie să jucăm la siguranță, să nu ne deschidem, să nu facem greșeli. Împotriva Rapidului am făcut o mulțime de greșeli individuale, trei greșeli individuale. E imposibil în felul acesta. Nu putem avea așteptări cu asemenea greșeli. Acestea trebuie rezolvate și sper ca jucătorii care se întorc în echipă să ne ajute.

– Ai un mesaj pentru fani?

Am mereu același mesaj, că facem totul pentru a salva Dinamo. Mereu mă simt bine aici, dar va fi mai dificil decât anul trecut.

Citește și:

”Țăndărică”, un amor celebru: Corina Chiriac

-->
Previous Radoslav Dimitrov „Nu există milă”
Next Dinamo ajutată în continuare de suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.