Ce suporter cunoscut vor avea ”câinii” la derby-ul cu FCSB


Dinamoviștii se mobilizează înaintea primului derby din acest sezon, care se va disputa duminică, de la 21:00, pe Arena Națională. ”Câinii” îl vor avea ca fan de lux pe Lucian Goian, care deși joacă în India, se gândește cu nostalgie la perioada când juca în astfel de partide. Și nu au fost puține, a jucat în 12 și a câștigat șase.

”Era tensiune, dar abia aşteptai să înceapă meciul. Timpul trecea foarte greu pentru că în momentul în care te trezeai dimineaţa nu ştiai ce să faci ca să treacă mai repede timpul, să vină ora meciului, pentru că pentru meciuri din astea te apuci de fotbal, să joci cu stadionul plin, cu suporterii în spate, să simţi că eşti împins de suporteri şi cu un derby Steaua – Dinamo nu se compară nimic în România după părerea mea.

Cred că va fi un derby frumos, cel puţin în tribnune va fi un spectacol pentru că mereu a fost aşa. Dinamoviştii, indiferent dacă joacă în deplasare sau acasă, fac atmosferă frumoasă. Sperăm ca şi echipa să facă acelaşi lucru şi eu mizez în continuare pe DInamo”, a spus Lucian Goian pentru Telekom Sport.

Citește și:

Pronosticul lui Borcea pentru FCSB-Dinamo. Ce spune despre Negoiță și titlu

-->
Previous Dinamo campioană? Ce spune un ultim sondaj
Next FOTO Ce tatuaj imens și-a făcut Moldoveanu pe picior. Are legătură cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *