Ce sumă poate câștiga azi Dinamo


Astăzi în Polonia, Deian Sorescu joacă finala Cupei Poloniei, împotriva lui Lech. Un eventual succes al fostului dinamovist ar însemna o sumă de bani pe care Dinamo să o primească, acest lucru fiind stipulat în contract.

Giovanni Becali a vorbit recent în cadrul emisiunii DigiSport Matinal, despre transferul lui Deian Sorescu la Rakow. Conform spuselor fostului impresar, Dinamo a făcut o afacere foarte bună după ce și-a cedat, la începutul acestui an, cel mai în formă jucător la formația poloneză.

„Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow câștigă titlul. Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa (n.r. Racow dispută, luni seara, de la ora 17, finala cu Lech) și încă un bonus dacă fotbalistul joacă peste 60% din meciuri. Și a jucat 90-95% din partide”, a explicat Becali, conform Digisport.ro.

Întrebat fiind de suma de bază, fără bonusuri, pe care Dinamo, club aflat în insolvență, a încasat-o în momentul în care l-a cedat pe fostul jucător de la Politehnica Timișoara, Giovani Becali a răspuns fără ezitare: „700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”.

Conform PlaySport.ro, care a consultat „Raportul trimestrial” pe care administratorul special Iuliu Mureșan l-a prezentat Tribunalului București la începutul lunii martie, procedură în care sunt trecute încasările și cheltuielile societății în primul trimestru al Planului de reorganizare juridică (22.11. 2021- 21.02. 2022) în care se află SC Dinamo 1948 SA, suma ar fi mai mica de 700.000 euro.

Astfel, informațiile menționate în actul oficial depus de oficialii din „Ștefan cel Mare” în Instanță sunt departe de realitatea menționată de Giovanni Becali. Cu vreo 200.000 de euro.

Citește și:

Dusan Uhrin face haz de necaz

Previous Dusan Uhrin face haz de necaz
Next Nu s-a mai întâmplat de 9 ani la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *