Ce sumă mai are Dinamo în conturi


Eugen Voicu a dezvăluit ce sumă au băgat noii acționari în conturile clubului Dinamo, pe care l-au cumpărat de la Dorin Șerdean prin intermediul Red&White.

Invitat în platoul EXCLUSIV DINAMO, acționarul Eugen Voicu a dezvăluit că nu mai puțin de 2,4 milioane de euro au intrat în conturile clubului, sumă care, în mare parte, a fost „topită” imediat. O considerabilă parte din acest buget a fost deja alocată pentru obținerea licenței, ridicarea interdicției la transferuri și plata salariilor, însă clubul mai dispune în prezent de fonduri necheltuite.

„(n.r. Banii investiți sunt în momentul de față la dispoziția clubului?) Păi, au fost. Banii aceștia s-au investit în club și s-au făcut plăți, s-au adus jucători și așa mai departe. Banii nu rămân acolo, sunt cheltuiți.

(n.r. Cât s-a investit până acum?) 2.400.000 de euro aprroximativ, din care s-au cheltuit 2.200.000-2.300.000 și mai sunt în conturi niște bani, evident. În zona asta suntem. Nu e o sumă mică și o să vedeți după ce noul director de marketing va deveni activ ce diferență va fi chiar în organizarea de meciuri de astăzi și din viitor”, a declarat Eugen Voicu, la EXCLUSIV DINAMO.

Citește și:

Cât mai durează canicula. Prognoza pentru următoarele două săptămâni

Previous Lovitura dată de Dinamo înainte de derby
Next Dinamo are un nou director de marketing

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *