Ce sumă a virat recent Nicolae Badea


Nicolae Badea și Răzvan Zăvăleanu au avut o întâlnire pentru a rezolva diferendele înainte de meciurile de baraj. Omul de afaceri a virat o sumă importantă la club, un doping moral pentru confruntarea cu U Cluj.

În acest sens, Nicolae Badea s-a oferit să plătească 25.000 de euro pentru a acoperi restanţele salariale ale lui Dusan Uhrin şi a staff-ului, un doping moral pentru tehnicianul lui Dinamo înainte de meciurile de baraj.

Din informaţiile FANATIK, banii urmează să fie viraţi în conturile clubului sub forma unui contract de publicitate pentru “dubla” de baraj cu Universitatea Cluj. Răzvan Zăvăleanu a acceptat ajutorul omului de afaceri şi a declarat pentru publicaţia noastră:

“Avem un contract de publicitate, este adevărat. Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”, a spus reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo.

Dusan Uhrin şi staff-ul au restanţe salariale, în timp ce oficialii clubului fac eforturi importante să adune bani astfel încât să plătească la zi salariile fotbaliştilor. În continuare, programul DDB reprezintă cel mai important sprijin financiar de la Dinamo.

Citește și:

Carp: ”Sper să câștigăm ambele meciuri”

-->
Previous Fanii au ales cea mai bună echipă
Next Ce absențe va avea Dinamo sâmbătă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.