Ce subiect este interzis la Dinamo


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a dezvăluit cum are de gând să joace în ofensivă după venirea lui Jeremy Bokila. De asemenea, el a spus care este subiectul strict interzis în Ștefan cel Mare.

„Nica poate juca pe trei posturi în apărare, are o experienţă bună în Italia în ultimii ani. Pe Bokila l-am vrut incă de la începtul sezonului şi până la urmă a ajuns la Dinamo. Sunt jucători care ne pot ajuta să creştem. Nica e un pic în urmă cu pregătirea, dar Bokila va fi în lotul de mâine. Există posibilitatea să joc în atac cu Bokila şi Nemec, m-am gândit la această variantă, dar nu am lucrat tactic în această formulă. Dacă se mai iveşte vreun jucător bun, poate va mai veni. Dacă nu, suntem OK până la iarnă”, a spus tehnicianul dinamovist.

El a vorbit și despre o posibilă preluare a echipei naționale.

„Nu mă simt nicicum pentru că de doi, trei ani se vorbeşte că sunt pe o listă a posibililor selecţioneri. Nu am avut niciun contact până acum şi e normal, pentru că există un selecţioner în momentul de faţă. De la un telefon până la a discuta cu cei de la federaţiei e cale lungă. Cu jucătorii nu vorbesc despre naţională, este interzis acest subiect”, a încheiat „Guriță”.

Citește și:

Contra, despre cine ar mai putea veni la Dinamo

Previous Nica: "Vreau să câștig tot cu Dinamo"
Next Cum îi ține Contra pe jucători ”în priză”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *