Ce a spus Romera despre prelungirea contractului cu Dinamo


Sunt șanse mari ca Romera să continue în Ștefan cel Mare după ce acesta și-a dat acordul verbal, fiind convins de prelungirea acordului lui Contra. Palic ar vrea și el să rămână la Dinamo dacă nu primește o ofertă foarte tentantă din străinătate. Dinamo i-a propus 9000 de euro salariu lunar și bonusuri. A rămas ca până joi să dea un răspuns clar la oferta făcută. Dinamo vrea să știe sigur până la reunirea de pe 11 iunie care va fi atât situația lui Palic.
 Jaime Penedo este primul care și-a prelungit acordul cu Dinamo, următorul este Romera Navarro. Fundașul dreapta de 29 de ani a plecat în țara natală cu soția și cu băiețelul, dar a anunțat înainte de a părăsi Bucureștiul că este de acord cu contractul propus de „câini” pentru prelungirea pe încă un sezon.

„Romera vrea să rămână. Și Cosmin Contra l-a dorit foarte mult, și jucătorul a vrut același lucru, să meargă mai departe cu Dinamo”, au dezvăluit oficialii pentru GSP. Și salariul i-a crescut de la 5.500 de euro pe lună la 6.500 de euro, totodată și bonusurile.

„Are siguranța că este plătit la timp și sunt niște bonusuri nu foarte greu de realizat, ce le poate încasa dacă Dinamo continuă ca în primăvară”, au spus roș-albii. „Eu îmi doresc să continuu, nu este o problemă să semnăm”, a anunțat și Romera, scrie gsp.ro.

 

Previous Claudiu Niculescu: ”Când eram jucător la victorii mă simțeam ca pe Everest”
Next Chiar că ar fi rușinea rușinilor. Alte două arene și-au depus dosarul la CNI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *