Ce a spus Paul Anton după ce a promovat cu Getafe în Primera Division


Paul Anton a promovat ieri cu Getafe în Primera Division, chiar dacă îi expiră împrumutul la finalul acestei luni. El a acordat un scurt interviu la finalul meciului pentru Digi Sport în care a vorbit despre planurile sale.

”Am fost în moarte clinică, fără puls. Am rămas fără voce. A fost o seară superbă! Ne bucurăm foarte mult. A fost un an foarte dificil, pot să zic că a fost cel mai greu din cariera mea. Un an splendid, formidabil!

E de zece ori mai greu pe bancă, unde nu poți decât să-ți încurajezi echipa. Îți dorești să ajuți, să pui piciorul…Am rămas cu moralul ridicat, chiar dacă n-am jucat.

După promovare, lucrurile se pot însă schimba. Am mare încredere în mine. O să joc într-un campionat tare”, a spus Anton în acel interviu.

Sub contract cu Dinamo încă un an și jumătate, Paul Anton ar putea să revină în Ștefan cel Mare, unde a bifat 24 de meciuri în Liga 1 și a marcat de două ori.

La Getafe, fotbalistul de 26 de ani a prins 32 de meciuri, însă a fost titular în doar 15 rânduri. El a marcat două goluri pentru madrileni, în victoriile cu Valladoid (3-1) și Oviedo (2-1).

Citește și:

Penedo: ”Sperăm să se întâmple și la noi ceva bun”

Previous Penedo: ”Sperăm să se întâmple și la noi ceva bun”
Next Un jucător este aproape să semneze cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *