Ce a spus Miriuță după victoria care relansează Dinamo în lupta pentru play-off


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit în această seară după victoria mult așteptată de toți ”câinii”, după umilința cu Viitorul și după scandalul din ultima vreme. Tehnicianul a reușit să-i facă pe dinamoviști într-un timp foarte scurt să se comporte ca o echipă în această seară.

”O victorie muncită, au fost apele tulburi și dacă nu câștigam astăzi nu mai aveam șanse la play-off. Nu au fost zile ușoare. Au fost și adevăruri despre jucători dar băieții au arătat caracter, s-au strâns și doar așa pot duce Dinamo unde își doresc și ei. Să sperăm că a fost punctul 0 și vom urca. Am mare încredere în băieți deși nu va fi ușor.

Un avertisment, ei vor trebui să-și câștige locul în echipă cum și l-a câștigat Nedelcearu astăzi. Eu sunt un om care iartă, fiecare merită a doua șansa. Nu a fost discuția de iertat, am căzut de acord cu Negoiță despre ceva dar nu spun.

După jocul de astăzi și-a revenit Bokila. Nu putem da niciun jucător la o parte.

Nemec nici vorbă, suspiciuni neadevărate, e o fată frumoasă dar nu cred asta că s-a dat lovit.

Foarte bine că e această vacanță, a fost o săptămână furtunoasă. A stat la ușă la mine Dănciulescu, au fost ușile întredeschise la toată lumea.

Le voi da o bere jucătorilor săptămâna viitoare. Toți greșim. Și eu am greșit. Cel mai ușor e să distrugi un om. Eu vreau să îi ajut și sunt alături de ei. Și jucătorii sunt alături de cei care au petrecut. Și suporterii trebuie să fie alături de ei.

Eu zic că echipa e unită. Am jucători de mare caracter, s-a văzut asta azi. Acesta e spiritul lui Dinamo și doar grupul ne poate duce acolo sus.

Nedelcearu a jucat azi pentru că aveam nevoie de un jucător sub 21 de ani. Altfel nu juca. Costache va intra cu CFR. Va intra săptămâna viitoare la antrenamente. Este un jucător tânăr, de mare perspectivă. Am vorbit cu el și sper că a înțeles ce i-am spus”.”, a declarat Vasile Miriuță.

Citește și:

Anton: ”Am demonstrat că suntem caractere”

-->
Previous Nedelcearu: ”Nu o să se mai întâmple”
Next Contra a anunțat lotul complet. Un dinamovist, convocat la națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *