Ce a spus Cosmin Contra despre „excursia” la Brugge


Cosmin Contra a asistat alături de Ionuț Negoiță la amicalul FC Brugges – Athletic Bilbao (0-2), în care Raul Garcia a marcat o dublă, dar la conferința de presă de astăzi a evitat să dea detalii despre ceea ce a văzut. Tehnicianul a cerut răgaz până luni, până după runda cu FC Botoșani, explicând care sunt prioritățile sale.

„Nu accept nicio întrebare despre meciul cu Bilbao, bine? Dacă vreți bine, dacă nu, mă ridic și plec! De luni vorbesc cât vreți, dar urmează meciul cu Botoșaniul. Băieții se gândesc la partida cu Botoșaniul, atât. Dacă nu se va întâmpla ceva straniu la antrenamentul de astăzi, vor fi și Anton, și Albin în lot”, a spus ”Guriță”.

hotel iceberg balcic-->

Totuși, ziariștii l-au chestionat în privința deplasării în Belgia: ”Cum a fost la Brugges? M-am întâlnit cu Dorin Rotariu, s-a acomodat foarte bine într-un oraș superb. Ce concluzie am tras după acea excursie? Mă bucură că Dorin e iubit. Ce impresie mi-a lăsat Bilbao? N-am văzut nimic din ceea ce nu știam despre Athletic. Știam ce poate din perioada când eram antrenor în Spania, doar am vrut să văd pe viu situația”.

Citește și:

Care este situația lui Vali Lazăr

Previous Costache dezvăluie care este secretul său
Next Contra: ”Îi fac foarte mult rău băiatului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *