Ce spune un mare dinamovist despre negocierile lui Rednic pentru a cumpăra clubul


-->
Astăzi a apărut informația că Mircea Rednic negociază cu un fost patron al său din Belgia pentru a cumpăra clubul Dinamo. Un mare dinamovist, Florin Răducioiu, a comentat această posibilitate.

„Dacă el este dinamovist şi vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluţie. Sigur că da. E capabil, are foarte mari relaţii, poate construi o echipă învingătoare. Poate fi un pic cum este Hagi la Viitorul. E vorba de timp şi de bani, bineînţeles. Se poate câştiga campionatul şi într-un an sau poate în trei ani. E greu să vă spun. Dar e nevoie de un pic de timp, cu siguranţă, pentru că nu poţi câştiga campionatul peste noapte”, a declarat Răducioiu.

Fostul atacant a vorbit și despre situația actuală de la echipa din Ștefan cel Mare.

„Echipa nu reacţionează, echipa trebuia după meciul cu Craiova să aibă continuitate de rezultate. Au pierdut în mod categoric la Giurgiu, mi s-a părut surprinzător. Văd că acum sunt probleme şi cu Hanca. Lucruri foarte grave se întâmplă acolo. Este treaba antrenorului, el ştie foarte bine ce are de făcut. Presiunea este din nou foarte mare, sunt foarte mari nemulţumiri în rândul suporterilor şi, ca atare, situaţia este din ce în ce mai dramatică. E inadmisibil. Trebuie făcut ceva, dar în mod concret. Probabil de la anul” crede expertul Telekom Sport.

Citește și:

Torje știe unde greșesc dinamoviștii: ”Aici e problema”

Previous Cosmin Bărcăuan știe unde e BUBA la Dinamo: ”Atunci va renaște”
Next Torje știe unde greșesc dinamoviștii: ”Aici e problema”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *