Ce spune Țucudean despre Dinamo. Cum s-a simțit în Ștefan cel Mare


George Țucudean a spus în diferite rânduri că ține cu Dinamo, chiar dacă a acceptat ulterior o ofertă de la FCSB. El apreciază foarte mult perioada petrecută în Ștefan cel Mare. El a rememorat acele momente din cariera lui și explică de ce a reușit să se impună în echipă.

”Am avut noroc că am prins la Dinamo o perioadă bună în care eram tineri eu, Alexe și Torje. E mult mai ușor să crești niște tineri într-o echipă cu experiență. Erau foarte mulți: Dănciulescu, Marius Niculae, Bratu, Moți, Pulhac, Dragoș Grigore, Scarlatache.

L-am lăudat pe Dănciulescu pentru cifrele Instat. Atunci au apărut și la noi cifrele acestea și era nebunie. Toată lumea se uita să vadă, să citească statisticile, dar nu sunt chiar relevante. De exemplu, Manea poate să îmi dea o centrare bună și eu să nu ajung la ea și lui i-o trece pasă greșită. Sunt relevante pentru alergare, pentru sprinturi, într-un fel sunt destul de bune… Țin minte că eram mai mic și arătau prin minutul 80 sau la schimbări cât alergau ăștia și mă gândeam „cum le măsoară ăștia?” Și după ceva timp au apărut la noi…”, a declarat George Țucudean pentru Fanatik.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Penedo. O absență notabilă din avionul spre Iași

-->
Previous Ce se întâmplă cu Penedo. O absență notabilă din avionul spre Iași
Next Ce a putut să spună Tibor Selymes despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *