Ce spune Steliano Filip despre o întoarcere în Ștefan cel Mare


Steliano Filip a jucat pentru prima dată vinerea trecută ca adversar contra lui Dinamo și recunoaște că nu i-a fost ușor. El speră ca din vară Mircea Rednic să aibă ochi și pentru el și să se întoarcă la echipă.

”A fost un sentiment ciudat pentru că este prima oară când am jucat în Ștefan cel Mare ca adversar, totuși eu îmi doresc să fac treabă bună cu Dunărea. Am semnat până în vară, din vară vom vedea, ce o vrea Dumnezeu. Am văzut ce a spus Mircea Rednic, din vară o să fiu liber și o să vedem, ce o vrea Dumnezeu. Mă antrenez pentru mine, nu pentru Dinamo, și atunci când o să mi se termine contractul vom vedea ce va fi. Acum pentru mine e important să joc la Dunărea și să fiu sănătos.

Dinamo în acest moment este o echipă bună, de valoare, cu un antrenor foarte bun, care știm cu toții că are ochi la fotbaliști, locul lui Dinamo nu era în play-out, eu sunt sigur că dacă va rămâne nea Mircea sezonul viitor se vor bate la campionat. Dan Nistor este cel mai bun jucător al lui Dinamo”, a declarat Steliano Filip.

Citește și:

Montini și pizza. Ce ingrediente trebuie pentru poftă bună

-->
Previous Florin Bratu îi înțeapă pe conducătorii lui Dinamo: ”Și eu...”
Next VIDEO Super reportaj cu Montini. Cum arată și ce gust are Pizza Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *