Ce spune Sorescu despre un transfer la FCSB


Deian Sorescu, căpitanul în vârstă de 24 de ani al lui Dinamo, a prefațat derby-ul cu FCSB și a vorbit despre oferta pe care a primit-o din partea lui Gigi Becali.

„Doamne-ajută (n.r. să marcheze)! Aș prefera însă oricând varianta de a câștiga echipa, iar eu să nu marchez. Sunt de suficient timp la Dinamo pentru a trăi și a înțelege spiritul acestui club, așa că știu foarte bine ce ar însemna un succes în derby.

Doar când îmi aduc aminte de prima mea partidă cu FCSB, acel nebun 3-3, mi se face pielea de găină! Și de-abia aștept coregrafia fanilor noștri, fiindcă știu că pregătesc de fiecare dată surprize incredibile!

E foarte important că s-au deblocat transferurile la Dinamo, iar conducerea a reușit să întărească echipa, pentru că lotul era, sincer, destul de subțire. Mă bucur că au revenit acasă jucători care știu foarte bine cine e Dinamo, iar pentru cei noi va fi o provocare faptul că încep experiența la club chiar cu un derby cu FCSB. Trebuie să începem să acumulăm repede puncte, iar de acum sunt convins că am devenit mai puternici”, a spus Deian Sorescu, potrivit GSP.

În ceea ce privește oferta pe care Gigi Becali a făcut-o către Dinamo, Deian Sorescu susține că nu a luat în considerare o astfel de mutare.

„Sincer, chiar nu m-am gândit la tema asta, știind că urmează meciul direct după partidele de la națională. Mintea mea e acum numai și numai la Dinamo, pentru care am dat și voi da în continuare sută la sută. Așa voi face la orice club unde mă vor purta pașii în carieră

Să fiu și mai clar: nu-mi stă capul acum la un transfer cu orice preț! Important e Dinamo în acest moment și punct! Dar la fel de onest e să știu cum se pune problema în ce privește viitorul meu”, a spus Deian Sorescu.

Citește și:

Patru probleme de lot pentru Dario Bonetti. Indisponibili pentru derby

-->
Previous O sumă importantă de bani va intra în club
Next Deian Sorescu: „Lotul era destul de subțire”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *