Ce spune Sergiu Hanca după declarațiile incendiare ale lui Ionuț Negoiță


Mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca, se apără după ce Ionuț Negoiță a dezvăluit că a fost implicat direct în scandalul bahic de la Piatra Neamț, când el, Steliano Filip, Costache, Dudea și Nedelcearu.

„Eu am declarat atunci că Steliano e colegul meu de cameră și că ne-am băgat la somn după meci. Eu îl înțeleg pe domnul Negoiță și probabil e influențat de anumite persoane care-mi doresc răul. Eu o să am o discuție cu el și o să încerc să-i dovedesc că după meciul Bayern – Leipzig m-am băgat la somn.

Eu vorbesc despre mine. Nu vreau să protejez pe nimeni, dar eu atunci m-am băgat la somn. După mine a venit și Filip la somn. Nu a fost nicio petrecere. Ne-am uitat la meci, iar apoi fiecare s-a băgat la somn. Meciul s-a terminat după ora 12 noaptea. Eu mereu mă uit la ceas când mă bag la somn și era 1 noaptea.

Și domnul Negoiță, și domnul Miriuță știu aceste lucruri de la anumite persoane care vor să ne facă rău. Nu știu care sunt acele persoane, că dacă aș fi știut le-aș fi putut confrunta față-n față. A doua zi au fost lucruri normale. Dimineață am mâncat, ne-am plimbat și am mers la mănăstire”, a declarat Hanca la Digi Sport.

Sergiu Hanca a mai adăugat: „E rușinea noastră că nu putem alerga. Merităm să fim criticați și să râdă lumea de noi. Trebuie să punem capul în pământ.”

Citește și:

Ionuț Negoiță și-a desființat jucătorii și a dat cărțile pe față!

-->
Previous Negoiță a recunoscut că negociază cu Steaua: ”Sunt realist”
Next Cornel Dinu, atac devastator: ”Știu tot, erau și filantropi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *