Ce spune Montini despre o posibilă ofertă de la FCSB


Mattia Montini este în acest moment unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1, cu 7 goluri înscrise. El a fost întrebat ieri ce părere are despre faptul că Dinamo i-a pus un preț de 60 de milioane de euro în cazul în care FCSB ar vrea să-l transfere.

„Când am venit aici, cota mea era aproape de zero. Am venit gratis. Am norocul că nu ştiu româneşte încă şi prefer să nu citesc interviurile din ziare. Mă concentrez la ceea ce am de făcut pe teren. Este normal să fie multe opinii atunci când un jucător joacă bine, aşa cum se întâmplă când joacă prost şi sunt multe păreri.

(n.r. Dacă ar refuza FCSB) Acum avem multe lucruri de făcut, trebuie să ne concentrăm la fiecare meci. Pentru noi, fiecare echipă este o rivală.

Am contract până în iunie 2020. dacă nu vor fi surprize, contractul va fi respectat. Eu mă concentrez pe prezent, care se cheamă Dinamo. Sunt recunocător lui Dinamo pentru că mi-a oferit această şansă. Mi-ar plăcea ca în viitor să mă întorc, pe final de carieră, în Italia. Eu sunt fan Frosinone. Nu îmi place că nu merg bine în Serie A, dar sper să rămână în prima ligă din Italia”, a declarat Montini.

Citește și:

Ionel Dănciulescu, DUR în cazul stadionului: ”Dați drumul!”

-->
Previous Ionel Dănciulescu, DUR în cazul stadionului: ”Dați drumul!”
Next Montini: ”În România mă simt fotbalist” Ce l-a impresionat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *