Ce spune Mircea Rednic despre o posibilă preluare a FCSB. E PRIMUL PE LISTA lui Becali


Mircea Rednic este primul pe listă pentru a îl înlocui pe Nicolae Dică în această vară după ce antrenorul FCSB aproape a pierdut titlul după ce a fost învins de doi dinamoviști, Flavius Stoican și Adrian Cristea, la Iași. ”Puriul” a vorbit pentru gsp.ro despre discuțiile cu roș-albaștrii.

”Nu e corect să discutăm acum. De ce să nu așteptăm două, trei săptămâni, până când se termină campionatul în România, și după vom vedea ce va fi. Nu știu dacă aș fi dispus să revin în fotbalul românesc. Mai am unele oferte din Belgia. Tot ce vreau să spun acum este că nu are rost să comentez venirea mea la Steaua chiar dacă numele meu există pe listă. Nu are sens să pun presiune, să creez o polemică. Nu vreau ca lumea să interpreteze cumva declarațiile mele”, a declarat Mircea Rednic.

”Haideți să așteptăm să se termine sezonul, să se liniștească lumea, să facă fiecare ce are de făcut și după discutăm. Despre Steaua sau altă echipă vorbim la finalul campionatului! Nu pot să vă dau acum un răspuns. Credeți-mă, vreau să înțelegeți că e mai bine să nu comentăm acum anumite informații pe care voi le aveți. Așa e mai corect. Vă mulțumesc mult”. Mircea Rednic, fost antrenor Dinamo

Citește și:

Cornel Dinu lovește FCSB și știe de ce poate pierde titlul: ”Se ocupă cu alte lucruri”

-->
Previous Și cu asta basta! Ultimele informații despre vânzarea clubului
Next Dinamo, APROAPE să mai piardă un FOTBALIST BUN

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *