Ce spune Ministrul de Interne despre stadionul Dinamo


Carmen Dan, ministrul de Interne, a vorbit despre stadionul Dinamo, care ar urma să fie modernizat pentru EURO 2020, dar care se află într-o situație complicată.

„Facem absolut tot ceea ce este necesar pentru a pune la dispoziţia CNI-ului, pentru modernizare, stadionul Dinamo. Sunt mai multe proiecte, iar proiectul care se va realiza urmează să fie stabilit de specialişti. Obiectivul nostru prioritar în această perioadă este să punem la dispoziţia CNI stadionul.

În acest moment, tot interesul nostru este direcţionat în sensul găsirii unei metode, a unei soluţii juridice care să nu înceteze niciun fel posibilitatea de a moderniza stadionul Dinamo.

Nu este un câştig al Ministerului de Interne, ci al cetăţenilor. Din perspectiva noastră, stadionul este al celor care iubesc sportul, al celor care se raportează la Dinamo şi la baza sportivă de acolo, din perspectiva acestei dorinţe şi pasiuni”, a spus Carmen Dan potrivit Mediafax.

În prezent, între CS Dinamo și Nicoale Badea există un contract prin care lui Badea i s-a cesionat stadionul, iar dacă acest contract nu va fi anulat, stadionul nu poate fi modernizat.

Previous VIDEO Rotariu, pe val la Club Brugge
Next Superstiția care o ajută pe Dinamo să câștige titlul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *