Ce spune Marica după ce l-a adus pe Dănciulescu la Constanța


Fostul atacant al lui Dinamo, Ciprian Marica, în prezent finanțator la Farul, a vorbit despre aducerea lui Ionel Dănciulescu pe postul de director sportiv al constănțenilor.

„Cu Danciu ma cunosc de mult timp. El este un tip serios, care pune suflet și e dedicat. Dupa ce a plecat de la Dinamo, eu i-am spus ce planuri avem la Farul. A fost incantat, mi-a cerut sa se gandeasca, iar apoi a luat decizia. Experienta lui de la Dinamo a contat mult.

Lucrurile au mers greu la inceput, a fost o comunicare proasta, asta este situatia. Perioada de transferuri este inchisa, dar vrem ca in iarna sa ne intarim.

Ne dorim stabilitate, Constanta merita o echipa de renume. Nu e formatia mea, pentru constanteni ne zbatem” a declarat Ciprian Marica pentru Realitatea Sportiva.

„Voi fi tot timpul langa echipa. Langa domnul Grigoras, langa baieti, langa Ciprian. Vom incerca sa miscam lucrurile si e un proiect in care eu cred foarte mult. Cu siguranta se va tine cont de parerea mea. E mai putin important faptul ca eu sunt dinamovist. Vin cu inima deschisa si vin sa ajut Farul. N-am discutat inca de partea financiara. Este mai putin importanta”. Ionel Dănciulescu, director sportiv Farul

Citește și:

Giovanni Becali face jocurile la Dinamo. Ultima mutare

 

-->
Previous A SEMNAT Marica a luat alături de el un dinamovist
Next Și-a găsit echipă și-i înțeapă pe dinamoviști: "Va avea succes"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *