Ce spune Ionel Dănciulescu înaintea meciului cu FCSB


Derby-ul FCSB – Dinamo, contând pentru etapa a opta din Liga 1, se dispută pe Arena Națională, duminică, de la ora 21:00.

Ionel Dănciulescu a prefațat derby-ul și a explicat care ar fi argumentele lui Dinamo pentru o victorie contra lui FCSB. Fostul mare atacant din „Ștefan cel Mare” crede că istoricul recent al confruntărilor directe și sprijinul fanilor pot înclina balanța în favoarea elevilor lui Dario Bonetti.

„(n.r – despre situația lui Dinamo) Trebuie totul făcut treptat, zi după zi. Sunt jucătorii care n-au mai jucat un meci oficial, unii de 3-4-5 luni. Unii de 2 ani, cum e Nica. Una e când te antrenezi cu echipa și alta când vine meciul oficial. Este un alt ritm, alte trăiri, sunt multe lucruri de luat în seamă. Ca nume, arată foarte bine transferurile lui Dinamo. Problema este cât de repede îi poți integra.

FCSB are mari probleme fără Coman și fără Tănase. Sunt două pierderi importante pentru echipe. Nu știm nici de Budescu cum e fizic. Keșeru, la fel, el a fost exilat la echipa a doua a lui Ludogorets. S-a antrenat, sunt de acord, dar ritmul și intensitatea unui meci de primă divizie e diferit față de echipa a doua a lui Ludogorets.

Dinamo se poate baza pe entuziasm, pe suporteri. Mă bazez și pe faptul că Dinamo, în ultimii ani, are un bilanț pozitiv. Fiind 8.600 de bilete, atât cât au primit cei de la Dinamo, va fi un imbold extraordinar de mare pentru jucători”, a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea Liga Digisport.

Citește și:

Sorin Cîmpeanu, anunț pentru părinți: ”Avem 39 de grădinițe noi”

Previous Cornel Dinu: „Lăsați propaganda asta”
Next Gabi Torje: „Începe să mă deranjeze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *