Ce spune Florin Răducioiu despre situația în care este Dinamo


Florin Răducioiu a comentat situația de la Dinamo și de la FCSB și consideră că la echipa din Ștefan cel Mare nici nu au existat factorii pentru asigurarea performanței.

”Abia a început campionatul şi deja sunt probleme la aceste două foste mari echipe ale României. S-au întâmplat nişte lucruri foarte similare cu Dinamo şi Steaua. S-a început campionatul cu doi antrenori, la Dinamo ştiţi ce s-a întâmplat cu aceea problemă de sănătate care probabil este şi consecinţa rezultatelor, a atmosferei pe care au creat-o suporterii.

La FCSB e foarte greu, dacă nu ai un antrenor care a început pregătirea şi se schimbă după două, trei săptămâni, e foarte greu. E imposibil pentru jucători, e foarte greu, nu mai au cerrtitudine, trebuie să începi alt mod de a juca, de a juca altfel cu un alt antrenor. Se creează o confuzie totală. E domnul Gigi Becali şi e mai greu să lucrezi cu el. Le doresc să găsească un antrenor care să înţeleagă ce trebuie să înţeleagă, că trebuie să lucreze într-o manieră diferită de a lui.

M-am uitat pe clasament şi nu îmi vine să cred. Este o situaţie ciudată să vezi aceste echipe pe ultimele locuri. Mai ales Dinamo. Sunt incredibil de surprins”, a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Citește și:

Un nou jucător la Dinamo: ”Merg la o echipă de top”

Previous Un nou jucător la Dinamo: ”Merg la o echipă de top”
Next Diego Fabbrini în tricoul lui Dinamo. Ce număr va purta: ”Sigur vom fi în play-off”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *