Ce spune Dan Petrescu despre Contra la națională


Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost prima opțiune pentru a prelua echipa națională. Chiar dacă și-ar fi dorit mult să ajungă acolo, tehnicianul se bucură pentru prietenul său, Cosmin Contra, care va deveni noul selecționer. Cei doi au băut în fiecare zi cafeaua împreună în cantonamentul din Slovenia în această vară.

„Contra este o alegere foarte bună, sper să califice echipa la Euro 2020 şi să aducă acel spirit care era la echipa naţională”, a mai spus   fostul fundaş dreapta al „tricolorilor”, care are 95 de meciuri şi 12 goluri în tricoul naţionalei României.

Petrescu recunoaște că și-ar fi dorit mult acest post și recunoaște care a fost motivul pentru care nu a ajuns acolo. Dacă „Bursucul” ar fi preluat naționala la Dinamo ar fi rămas Contra antrenor.

„Asta era propunerea lor, am fost de acord, dar nu s-a putut. Nu mă aşteptam să fiu prima opţiune pentru naţională, mă gândeam doar că voi fi acolo, pe o listă. Speram să vină acea zi, însă a venit după ce am ales un club care mi-a oferit foarte multe şi mi-a fost foarte greu să plec. Voiam la echipa naţională, însă doar cu acordul clubului”, a declarat Petrescu.

Previous Meciul Dinamo-Concordia s-a amânat
Next AR FI EXTRAORDINAR Ce transfer pregătește Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *