Ce spune Costache după ce a răpus campioana


Valentin Costache este pe val la Dinamo. Este apreciat de antrenorul Cosmin Contra, cerut insistent în teren de către fani când echipa joacă mai prost, cum a fost cazul meciului cu Botașani și acum este marcatorul victoriei cu Viitorul Constanța, campioana României.

„La faza de la început mi-am făcut preluarea prost, am ratat. Sincer, nu am știut că am un coleg liber în careu, am avut capul în pământ, m-am concentrat doar să dau gol. S-a văzut că nu am experiență.

La gol mi-am așteptat colegii, am văzut că adversarii s-au repliat. Apoi am văzut că portarul a ieșit și am șutat la colțul scurt.

Sunt fericit că am marcat și că am jucat bine, sper să o țin tot așa. Cei care au intrat astăzi i-au arătat antrenorului că se poate baza pe ei.

M-au felicitat în vestiar și colegii, și antrenorul, toți am câștigat, nu numai eu”, a declarat modest, Valentin Costache.

El a vorbit și despre meciul cu Athletic Bilbao care se va juca chiar de ziua lui.

„Îmi doresc foarte mult să ne calificăm, dar ne va fi foarte greu. Trebuie să avem o atitudine foarte bună. Nu mi-e frică de atmosfera de pe San Mames, îmi plac astfel de meciuri, cu mulți fani în tribune, cu atmosferă, pentru astfel de meciuri trăiesc, pentru ele m-am făcut fotbalist”, a mai declarat Costache.

Citește și:

Contra: „Prin evoluția de azi Costache poate să joace titular”

-->
Previous Contra: "Prin evoluția de azi Costache poate să joace titular"
Next Dinamo joacă la oră de Champions League cu Athletic. Programul din Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *