Ce spune Cosmin Contra despre situația în care este Dinamo


Cosmin Contra a comentat la Arad, unde a fost prezent la un eveniment, despre situația prin care trec Dinamo și FCSB și cum afectează această pasă proastă a celor două echipe tot campionatul.

”E straniu că cele două echipe de mare tradiție din fotbalul românesc au ajuns să fie pe acele locuri. Dar să sperăm că pe viitor vom vedea aceste două echipe unde le este locul și să sperăm să se bată pentru câștigarea campionatului. La cum au început campionatul, e greu să ne gândim la play-off. Dar dacă vor prinde patru-cinci rezultate pozitive, vom reintra în cărțile play-off-ului. Cum e făcută această competiție, cu patru-cinci victorii ajungi în zona play-off-ului.

Nu știu dacă e un nivel foarte ridicat. Dar sunt meciuri atractive, avem în fiecare etapă două-trei meciuri cu ritm foarte bun, cu goluri. E clar că forma slabă arătată de aceste două echipe a făcut ca nivelul să fie foarte ridicat. Când aceste echipe își vor reveni, nivelul va fi mult mai ridicat în campionatul nostru”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Cine-i vinovat că a picat transferul lui Puljic. Cum era să pice și Fabbrini

-->
Previous Cine-i vinovat că a picat transferul lui Puljic. Cum era să pice și Fabbrini
Next Poezie genială făcută de Flick Domnul Rimă pentru Negoiță și Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.