Ce spun rivalii despre retrogradarea echipei


Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, și Gigi Corsicanu, fostul șef al galeriei Rapidului, regretă lipsa derby-urilor cu Dinamo, însă îi ironizează pe rivali după retrogradarea rușinoasă.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua a vorbit pentru FANATIK despre retrogradarea marei rivale de la Dinamo și îi consideră pe DDB vinovați

„Știi cum e? Ne pare rău, dar merită un an să stea în B! Au ajuns din cauza lor în situația asta și e strict problema lor. Nu ne intereseză pe noi.

Ăsta e sloganul nostru la de fiecare dată și la meciuri și la petreceri. E și vina lor, pentru că nu trebuiau să gestioneze așa. Aveau bani prin DDB și puteau să aducă 2-3 jucători de valoare liberi de contract din afară.

Steaua nu a retrogradat niciodată și rămâne singura echipă din România care se poate mândri cu această performanță și e foarte important asta pentru noi. Să vadă și ei puțin cum e prin Liga a doua și îi așteptăm înapoi.

Eu zic că într-un an o să revină în Liga 1. O să ne lipsească Eternul Derby, dar vor fi meciuri tari și cu Rapid, Petrolul sau U Cluj. Vor veni cu siguranță să îi susțină pe cei de la Universitatea Cluj la meciurile cu noi”, a declarat și Gheorghe Mustață pentru FANATIK.

Ce spune Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului

„Categoric, pentru fotbalul românesc retrogradarea lui Dinamo este un pas înapoi. Cu bune, cu rele, Dinamo era o echipă care dădea greutate Ligii 1. Ce să le spun? Dacă ei vor fi uniți, vor supraviețui, mai ales că va există și un stadion nou.

În câțiva ani vor putea reveni cum am făcut-o și noi, care ne-am chinuit prin ligile inferioare. Dacă sunt suporteri adevărați vor rămâne și la greu. Depinde numai de ei. Noi am fost 30.000 la derby-ul din Liga a patra cu CSA Steaua.

Când iubești un club, îl iubești oriunde ar fi. Noi suntem obișnuiți cu chestii de genul. Să îi vedem dacă știu să își iubească echipa la fel de mult ca noi. Îmi vor lipsi cu siguranță derby-urile cu Dinamo și cred că nu numai mie. Întotdeauna vom prefera meciurile cu Dinamo decât cu o echipă înființată acum câțiva ani.

Meciurile acestea dau farmec fotbalului și sunt foarte mulți oameni care vin pe stadion pentru spectacolul din tribune, mai ales că fotbalul în România a cam lăsat de dorit.

A fost ținut în viață mai mult de suporteri și nu sunt foarte multe galerii care au ținut pasul. Sunt sigur că vor reveni în Liga 1 pentru că sunt mulți oameni care sunt atașazi de Dinamo și nu cred că vor dispărea”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Dinamo n-are lot, dar își trage ”satelit”

Previous Mutu a fost aproape de o întoarcere
Next Dinamo e aproape de prima lovitură

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *