Ce spun Florin Bratu și Ionel Dănciulescu despre noile transferuri


Dinamo a încheiat perioada de transferuri după ce i-a adus, prin intermediul Anei Maria Prodan, pe atacantul elvețian Danijel Subotic (29 de ani) și fundașul francez Teddy Mezague (28 de ani). Ionel Dănciulescu a fost primul care a vorbit despre cei doi.

„Sunt jucători care și lui Florin i-au plăcut foarte mult, altfel aceste transferuri nu ar fi fost posibile. Apele sunt liniștite la Dinamo, nu au fost învolburate niciodată. Nu agentul e important, ci modul în care joacă fotbaliștii. Deocamdată nu vor mai fi transferuri. În iarnă probabil vor mai fi mutări, dar acum nu”, a spus directorul general al lui Dinamo.

Florin Bratu, antrenorul dinamoviștilor, a vorbit la rândul său despre noile achiziții ale echipei.

„Am avut referințe bune despre Mezague. Subotic a mai fost în campionatul României și are o ambiție în plus de a demonstra unele lucruri. Am vrut un pivot. Îi am pe Daniel Popa și Axente, dar ei sunt diferiți. Subotic vine cu un stil diferit, joacă mai bine cu spatele la poartă. Are altfel de calități și e bine pentru echipă. Are o vârstă bună, l-am văzut foarte motivat. Poate demonstra încă foarte multe în fotbal. Nu l-am adus pe Subotic pentru că e impresariat de Anamaria Prodan. Ne-am uitat, ne-a plăcut jucătorul și doar a coincis că s-a întâmplat să fie impresariat de Anamaria Prodan”, a spus ”Mitraliera.

Citește și:

EXCLUSIV Dorin Rotariu îi face portretul complet lui Teddy Mezangue

-->
Previous EXCLUSIV Dorin Rotariu îi face portretul complet lui Teddy Mezangue
Next Ce au spus Teddy Mezague și Subotic la prezentare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *