Ce spun dinamoviștii despre titlu. Dorința lui Filip.


Așa cum anunțam încă de ieri, nimeni nu are voie să spună de la Dinamo că se gândește la titlu sau la Champions League. Asta este strategia lui Contra și i-a rugat pe fotbaliști să facă asta și să câștige fiecare meci.

”Nu ne gândim decât la următorul meci. Asta le-am transmis și băieților. Suntem la cinci puncte de primul loc, asta nu este o poziție bună. Noi suntem într-o situație bună, ca continuitate, ca joc, eu vreau să am continuitate ca antrenor, titlul, v-am mai zis, e foarte departe, a declarat Cosmin Contra.

Și Steliano Filip s-a conformat.

”Nu vorbim de titlu, mai e mult până acolo. În play-off, toate meciurile sunt grele, dar dacă vom câștiga, vom pune mari probleme primelor două clasate. Este un derby pentru olteni, nu va conta forma lor, ei își vor da viața pe teren ca să ne învingă”, a declarat Steliano Filip.

Filip recunoaște că unul dintre visele lui este să fie în lotul echipei naționale în următorul meci pe care îl vor disputa tricolorii, cu Polonia, în deplasare.

”Poate dacă voi continua să ofer pase decisive, voi reveni la echipa națională”, a dezvăluit Filip.

Fundașul Claude Dielna a adoptat și el discursul pe care Contra la gândit în acest final de sezon.

”Nu știu ce șanse sunt să câștigăm titlul. Noi o să jucăm meci de meci și putem vorbi după meciurile cu Craiova și după derby, la final o să vedem”, a spus și Claude Dielna.

Citește și:

Strategia lui Contra

-->
Previous Dinamo vrea răzbunare cu oltenii: ”Vrem revanșa!”
Next Contra se impune: ”La Dinamo nu e nimeni de vânzare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.