Ce spun cei de la FRF despre varianta Șumudică la națională


Cei de la FRF au reacționat astăzi după zvonurile privind instalarea lui Marius Șumudică la echipa națională în cazul în care Contra nu reușește să califice România la EURO 2020.

”Selecţionerul Cosmin Contra are un contract ferm cu Federaţia Română de Fotbal, aflat în desfăşurare, astfel că FRF nu a contactat niciun alt antrenor în vederea numirii ca selecţioner, acum sau la finalul mandatului lui Cosmin Contra.

Avem încredere în actualul selecţioner şi considerăm că respectul trebuie să constituie totdeauna un principiu esenţial în relaţiile dintre toţi cei implicaţi în fenomenul fotbalistic. Parcursul tricolorilor reprezintă un interes comun, al tuturor românilor, indiferent de profesiile pe care le avem”, se arată în comunicatul FRF.

Mihai Stoichiță a vorbit și el despre posibila numire a lui Șumudică din iarnă la națională:

”Modul de numire al unui antrenor e următorul la Federație, conform organigramei. Cei din partea tehnică decid pe cine să propună la conducerea echipei naționale, iar președintele aprobă. Asta e procedura. Nu e vorba încă de așa ceva. Nici nu s-a pus problema unui alt nume în locul lui Contra. Eu ultima dată am vorbit cu președintele aseară și nici măcar n-a fost vorba despre așa ceva în discuția noastră. Am avut discuții și după meciurile astea.

La noi nu prea se aleg selecționerii după experiență, nu știu dacă ați observat. La noi, selecționeri au fost antrenorii care au avut rezultate bune în momentul respectiv. Nu numai Șumi ar putea fi un candidat bun dacă postul ar fi vacant. Ar putea fi orice antrenor care are rezultate. Cred că selecționerul ar trebui lăsat până la sfârșit în orice situație ar fi cu echipa națională. Să fim corecți și să spunem că e un moment dificil”, a declarat Stoichiță la GSP Live.

Citește și:

Raportul Asociației pentru Protecția Consumatorului despre pufuleți. Le veți mai da copiilor?

-->
Previous A marcat două goluri pentru Dinamo, dar Dusan Uhrin l-a scos din echipă
Next INCREDIBIL O rivală a ”câinilor” se mută pe Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *