Sportiva româncă care este alături de programul DDB


-->
Programul Doar Dinamo București a fost una dintre puținele entități care au ținut în viață formația din Ștefan cel Mare în ultimele două sezoane!

Fanii “câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile formației din Ștefan cel Mare. Suporterii-acționari din Ștefan cel Mare au mai convins o personalitate importantă din sport să se alăture proiectului. Concret, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu a decis să se înscrie în programul DDB. Prisăcariu este o sportivă din Iași și s-a declarat în mai multe rânduri o susținătoare înfocată a „câinilor”.

„Alex Cojocaru m-a dus la un meci Steaua – Dinamo, atunci când aveam 12 ani. De atunci am rămas cu Dinamo. Sunt foarte activă când merg la un meci, mai am puțin și sar pe teren.

Toată lumea o să fie pe fază, dacă sar eu pe teren. Mi-am dorit să particip la proiectul ăsta (n.n. DDB). Este un moment dificil, toată lumea poate să vadă chestia asta, dar eu cred că băieții o să se scoată pe final și totul o să revină la normal. Dinamo trebuie să fie acolo în top trei mereu”, a spus Andreea Prisacariu, la ProSport.

Citește și:

Mai rău ca-n comunism. Orașul cu căldură 5 ore și apă caldă doar 3 seara

Previous Deian Sorescu, atenționat de Mureșan: ”Are niște obligații”
Next Poreclele pe care le-a pus Rednic la Dinamo: ”Are umor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *