Ce sportiv de la Dinamo va participa la Survivor Romania


-->
Chelsea Gandrabura este pregătită să facă furori și la Survivor România 2022. Tânăra jucătoare de polo, căpitanul echipei CS Dinamo București, urmează să se alăture echipei „Faimoșilor”. Frumoasa basarabeancă în vârstă de 20 nu este la primul show TV.

Chelsea Gandrabura are 20 de ani și evoluează pe postul de inter stânga. Tânăra basarabeancă este căpitanul echipei de polo CS Dinamo București. Dragostea pentru înot a împins-o să participe la „Splash, vedete la apă”, iar acum să accepte, potrivit Click.ro, provocarea Survivor România 2022.

Înainte de a semna cu Dinamo, s-ar fi zvonit că și Buleică ar fi fost aproape să ajungă la acest show. Alin Buleică se afla și el pe lista show-ului Survivor, de la ProTV, pentru a intra în echipa Faimoșilor pe parcursul concursului, dacă unul dintre participanți suferă o accidentare sau nu mai poate continua competiția din motive obiective, anunța pe atunci Fanatik.

”Nu ştiu de unde a apărut informaţia asta, nu e nimic adevărat. A apărut ceva pe TikTok, iar media a preluat de acolo. Nu s-a pus problema să mă duc acolo. Peste câţiva ani sper să mă cheme”, a recunoscut Alin Buleică la Pro X.

Citește și:

Dinamo îl așteaptă ca pe ultimul salvator! DDB a luat legătura cu el

Previous Flavius Stoican, pe făraș? DDB a contactat deja alt antrenor
Next Dinamo este din nou dezavantajată de arbitrii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *