Ce sponsor ar putea avea Dinamo în curând


Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istorie, iar asta o demonstreză rezultatele din acest sezon. Înfrângerea cu CFR Cluj este cea de-a unsprezecea din cincisprezece mecoufit.

Recent, Dinamo a rupt și înțelegerea cu Macron, producătorul de echipament sportiv. Motivul: „un contract păgubos”, așa cum Iuliu Mureșan a declarat. Astfel, Dinamo este în căutarea unui alt sponsor în perioada următoare.

ProSport a aflat că roș-albii sunt înțeleși în proporție de 80% cu un nou sponsor tehnic. Este vorba despre producătorul de echipament sportiv Joma.

Surse apropiate formației din Ștefan cel Mare susțin că ar exista un acord verbal între cele două părți. Nu e bătut totul în cuie, încă se mai pot schimba clauze. Important este că oficialii echipei s-au mișcat repede și s-au pus la discuții cu reprezentanții Joma și lucrurile par să fie pe drumul cel bun pentru „câini”.

Printre formațiile care îmbracă echipamente de la Joma se numără și echipa națională a României, dar și trupe precum Villarreal, Swansea, Eibar, Norwich, Atalanta, Torino, Getafe, CSKA Moscova sau Anderlecht.

„Am reziliat noi contractul, era un contract care nu ne avantaja deloc. Nu pot să vă dau detalii, a fost reziliat de vreo două luni. Era un contract păgubos pentru club. Acum căutăm un furnizor, eventual de la vară. Până atunci mai luăm echipament, oricum se dădeau bani pe echipament, că nu era gratis”, a declarat zilele trecute Iuliu Mureșan, confom GSP.

Citește și:

Mircea Rednic, despre amenințarea lui Nicolae Badea: ”El m-a adus”

-->
Previous Rednic anunță un nou transfer după eșecul cu CFR
Next Mircea Rednic, despre amenințarea lui Nicolae Badea: ”El m-a adus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.