Ce soluții de ATAC are Bratu diseară. De cine DEPINDE singura schimbare față de Botoșani


Dinamo joacă diseară de la ora 20:45 în Ștefan cel Mare contra Chiajnei, un adversar care a fost mereu incomod pentru ”câini”. Și-n sezonul de toamnă, Concordia a învins în deplasare, 3-2, iar roș-albii s-au impus pe terenul adversarei, scor 4-3. În cele 14 confruntări directe, Dinamo a învins de 8 ori, în timp ce ilfovenii au 4 meciuri câștigate. Raportul de forțe în Ștefan cel Mare a fost echilibrat: 4 succese ”câinii”, 3 Chiajna.

Florin Bratu și Adam Nemec au tras semnale de alarmă ieri cu privire la acest duel, mai ales că roș-albii au mai arătat deficiențe la partidele de pe teren propriu. Au pierdut nu doar cu codașa Juventus Colentina, ci și cu FC Botoșani, Timișoara, Viitorul sau CFR Cluj. Antrenorul nu are probleme de lot în afara lui Salomao, suspendat, și după cum vă informam a decis să-i ia în lot și pe Gabi Torje, și pe Antun Palic. De văzut dacă Torje va fi titular, e o șansă bună pentru mijlocașul de 28 de ani. Sau dacă Nemec va intra din primul moment, fiindcă Bratu vrea să-l vadă pe tânărul Moldoveanu, gol la Botoșani, cum se descurcă în postura de vârf împins.

Echipa probabilă

Penedo – Corbu, Maric, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Hanca, Moldoveanu, Pesic – Nemec.

Notă: Dacă va fi Torje titularizat, atunci poate ieși Nemec și revine Gabi în zona mediană, pentru ca Moldoveanu să treacă atacant central.

 

 

-->
Previous EXCLUSIV Surpriză MARE pentru Torje. Ce a decis Bratu cu el
Next Bratu l-a reprimit pe Torje, dar mizează pe o mare SURPRIZĂ la mijloc!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *