Ce siglă ar putea folosi clubul în Liga 2


-->
Dinamo este obligată să-şi schimbe emblema, după ce Nicolae Badea – cel căruia îi aparţine sigla – a înştiinţat clubul că nu o mai poate folosi. Dar situaţia s-ar putea schimba din nou.

În urmă cu aproape două luni, oficialii lui Dinamo au primit o înştiinţare de la Nicolae Badea că nu mai voie să utilizeze denumirea FC Dinamo, dar nici celebra emblemă cu cei doi câini.

Drept urmare, conducerea clubului a pornit un proces de rebranding. Numele echipei este acum SC Dinamo 1948 şi emblema urmează să fie şi ea schimbată.

Dar situaţia s-ar putea schimba din nou. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, susţine că a avut două discuţii cu Nicolae Badea, prin care fostul acţionar ar putea ceda din nou sigla, pe o perioadă nedeterminată.

Zăvăleanu susţine că va avea un răspuns definitiv în săptămâna care urmează. În cazul în care el va fi negativ, Dinamo urmează să folosească o altă siglă care a fost deja aleasă:

”Pe culori nu poate avea nimeni monopol. Pentru siglă am primit interdicţia de a o folosi comercial. Acum, suntem gata să dăm drumul la vânzarea de produse Dinamo, atât online, cât şi în Mall Veranda.

Am avut două discuţii cu domnul Badea şi există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioadă nedeterminată, cu drept de folosinţă gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înţelegere.

Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding şi vom vinde produsele cu noua siglă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu după o întâlnire cu reprezentanţii DDB.

Citește și:

Carla’s Dreams la ora confesiunilor: ce cărți recomandă, ce muzică ascultă

Previous Singura modalitate de fuzionare cu CS-ul
Next Ricardo Grigore: „Nu au nicio vină jucătorii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *