Ce și-a propus Mihai Popescu în 2018. Promisiune pentru fani


Fundașul central al ”câinilor”, Mihai Popescu, s-a întors în această iarnă la Dinamo după o jumătate de sezon petrecută la FC Voluntari sub comanda lui Claudiu Niculescu.

”Îmi pare bine că m-am întors, pentru mine e o bucurie, acum să vedem când începem pregătirea şi condiţiile. Mă gândesc că nu s-au schimbat, dar vreau eu să fac o schimbare pentru mine. Odată ce antrenorul te vrea, cred că este un plus pentru mine, ca jucător. Eu o să fiu acelaşi jucător, chiar dacă antrenorul m-a dorit sau nu, sau conducerea. O să-mi fac treaba în continuare, sper să joc mult mai mult decât am făcut-o în trecut şi să arăt că merit să rămân la Dinamo”, a declarat Mihai Popescu pentru Telekom Sport.

”Sunt patru meciuri cu echipe din play-off, excluzând Chiajna, o să luăm fiecare meci în parte. Sperăm să le câştigăm şi, cum am citit în ziare, obiectivul este să intrăm în play-off, apoi o să vedem ce stabilim împreuna cu staff-ul. Este o presiune în plus pusă pe noi, pe jucători, dar pare că te concentrezi mult mai mult şi încerci să dai tot, să te autodepăşeşti, ca să prinzi play-off-ul, pentru că acolo joci cu echipele mai importante ale clasamentului şi te baţi la campionat” Mihai Popescu, Dinamo

-->
Previous VIDEO Ștefan Radu, din nou important pentru Lazio Roma
Next Ronaldo Deaconu, ținta ironiilor la Chiajna. Ce le-a răspuns mijlocașul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *