Ce se va întâmpla cu Mario Nicolae la Dinamo


Mario Nicolae a rămas la Dinamo, iar momentan pare și singurul care mai reușește câte ceva. Acesta a recunoscut că îi va expira contractul într-o săptămână. Momentan, nu s-a ajuns la nicio înțelegere.

“Nu am mai discutat nimic. Eu mai am contract până pe data de 30 iunie. Dar, am mai spus, Mario Nicolae nu este o prioritate. Am rezolvat acest cantonament în condiții foarte bune pentru club, avem condiții de top.

Sunt fericit pentru amicalul cu Galatasaray, am reușit să facem și parteneriatul cu cei de la Catapult. La Săftica totul este rezolvat în proporție de 70%: săli de mese, bucătărie, vestiare grație unei sponsorizări de 80.000 de euro pe care am reușit să îi aduc cu ajutorul lui Dumnezeu.

Mai sunt multe altele. Pe partea sportivă unde îmi doresc să am rezultate este greu să fac ceva acum dată fiind interdicția pe care o avem.

Deocamdată suntem aici și totul este bine. Avem parte de condiții de top, de antrenamente bune și atmosferă bună. Așteptăm vești bune în ceea ce ne privește”, a spus oficialul dinamovist.

Citește și:

Hanca: „Mi-e greu să cred că Dinamo are șanse de scăpare”

-->
Previous Hanca: "Mi-e greu să cred că Dinamo are șanse de scăpare"
Next Mario Nicolae: "Sunt jucători din străinătate care vor să vină la Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *