--> -->

Ce se va întâmpla cu Ionuț Șerban


-->
Ionuț Șerban pare a fi de o veșnicie la Dinamo. Acesta are peste 7 ani de când este fotbalistul clubului alb-roșu, fiind ținut de acel contract de care toată lumea știe. Jucătorul nu poate pleca de la Dinamo liber de contract, ci la clubul care achită minim un milion de euro. Cum nimeni nu o va face prea curând, jucătorul va trebui să își prelungească înțelegerea cu „câinii”.

FANATIK a aflat că Ionuț Șerban va purta negocieri pentru prelungirea contractului în următoarele două zile, căci pe 30 iunie îi expiră actualul contract. La discuții vor participa directorul sportiv Mario Nicolae și reprezentații programului DDB. Rezolvarea acestei probleme este una destul de presantă, căci clauza contractului s-ar putea activa începând cu data de 1 iulie.

Fostul patron al Sportului Studențesc ar putea rămâne însă cu buza umflată după ce lui Dinamo i-a fost aprobată cererea de intrare în insolvență și ar putea să scape fără să plătească această sumă uriașă chiar dacă Șerban va deveni jucător liber de contract începând cu 30 iunie.

E foarte probabil ca Vasile Șiman să piardă până la 80% din suma care figurează în clauza din contractul lui Ionuț Șerban, ca urmare a intrării în insolvență. El va trebui în primul rând să se înscrie la masa credală. Ba, mai mult, procesul ar putea să dureze luni buni sau chiar ani, iar în final omul de afaceri ar putea primi doar o mică parte din clauza uriașă înscrisă în înțelegerea inițială.

Ionuț Șerban mai are de așteptat până să revină pe teren. Acest lucru s-ar putea întâmpla cel mai devreme peste aproximativ o lună de zile și jumătate, când fotbalistul ar putea să se antreneze cot la cot cu coechipierii săi sub comanda lui Dusan Uhrin Jr.

Mijlocașul central a suferit o intervenție chirurgicală la ligamentul genunchiului stâng la începutul lunii aprilie

Citește și:

Administratorul financiar, detalii despre insolvență

-->
Previous Cu cine va juca Dinamo în prima etapă
Next Cine o va reprezenta pe Dinamo la Jocurile Olimpice

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.