Ce se va întâmpla cu banii luați pe Sorescu


-->
Deian Sorescu, fotbalistul în vârstă de 24 de ani, a plecat în cele din urmă de la Dinamo, iar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit în ce direcție vor merge banii încasați de pe urma transferului în Polonia.

De pe urma acestui transfer, Dinamo ar putea încasa până la 1.5 milioane de euro, reprezentând suma de transfer plus diverse bonusuri. Pe lângă acestea, Dinamo a păstrat și 15% dintr-un viitor transfer al lui Deian Sorescu.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat ce va face clubul Dinamo cu prima tranșă a banilor încasați din partea clubului din Polonia. Acesta a explicat că există anumite restanțe care așteaptă a fi achitate, incluzând salarii ale jucătorilor.

„Credeți-mă că sunt foarte multe de făcut, pentru că noi ne uităm puțin și în viitor, pe sursele noastre de finanțare.

Următoarele luni de salarii trebuie să fie asigurate. Mai sunt tot felul de sume restante de pe ultima lună și jumătate, inclusiv salariile pe decembrie, pe care le vom plăti acum. Deci avem ce face cu banii”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.

Întrebat dacă Dinamo ar putea investi o parte din sumă în aducerea de jucători, Zăvăleanu a spus: „Eu, din punct de vedere sportiv, aș prefera să nu-mi spun părerea pentru că sunt un neprofesionist aici, un fan. I-aș lăsa pe Mureșan și pe Stoican să spună. Ceea ce facem noi e să le sprijinim doleanțele. Ei stabilesc ce jucători vor să aducă și noi stabilim dacă putem să suportăm financiar.

Încă avem discuții pentru trei jucători în momentul ăsta, destul de cunoscuți, care sunt sau au fost în Liga 1. Toți jucătorii străini, dar cu state în prima ligă. Azi a mai fost rezolvat un jucător, dar așteptăm să se rezolve toate documentele. Din superstiție n-o să zic, dar astăzi ar putea fi prezentat”, a mai spus Zăvăleanu, în direct la Liga Digisport.

Citește și:

Model aniversar la fabrica Dacia din Mioveni

Previous Încă un transfer rezolvat: ”Îl vom anunța”
Next Ely Fernandes, pe lista lui Dinamo. Cererea fotbalistului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *