Ce se mai întâmplă cu transferul lui Puljic


Dinamo are nevoie de o victorie diseară cu Hermannstadt ca de aer, având în vedere că asta ar înseamna ieșirea din zona roșie a clasamentului. De cele 3 puncte depinde și transferul lui Ante Puljic, care este încă în stand-by, dacă nu aproape de a nu se realiza deloc.

Practic, conducerea lui Dinamo a dovedit încă odată că nu poate să acționeze fără ca presa să afle numele celor cu care negociază. Și-au creat singuri un nou scandal cu suporterii, deși nimeni nu le garanta că Puljic va accepta condițiile pe care ei i le-ar fi putut oferi. Iar când el le-a propus să-i facă o ofertă destul de mică, 50.000 de euro la instalare și 11.000 salariu lunar, a venit Negoiță să mai taie din oferta pe care șefii lui Dinamo au agreat-o inițial.

În fapt, Negoiță nu este sigur că transferul lui Ante Puljic este unul pe care și-l dorește la Dinamo, dat fiind că jucătorul este apropiat de Mircea Rednic, omul pe care l-a dat afară pe ușa din dos la Dinamo și despre care crede că este în spatele problemelor pe care le are cu fanii. Pe de altă parte, un rezultat pozitiv în această seară i-ar putea da speranțe patronului de la Rin că Dinamo poate urca în clasament și a se apropia de zona care duce spre play-off, nu spre retrogradare. Este singura varianta ca Negoiță să mai scoată încă 50.000 de euro din buzunar după ce a scos deja 75.000 de euro pentru Fabbrini.

Rămâne însă de văzut dacă atunci când șefii se vor gândi să-i facă această propunerea pe care Puljic o așteaptă, jucătorul va mai fi disponibil. Pentru că din informațiile noastre, după ce a apărut că negociază cu Dinamo, au mai apărut încă două oferte tentante de la echipe din Liga 1.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Montini dă cărțile pe față. Ce spune despre Negoiță, Fabbrini și episodul autocarul de la Balotești

-->
Previous INTERVIU PREMIUM Montini dă cărțile pe față. Ce spune despre Negoiță, Fabbrini și episodul autocarul de la Balotești
Next Fabbrini, titular. Cum a ales Dusan Uhrin echipa de start cu Hermannstadt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.