Ce se mai întămplă cu oferta din Arabia pentru Sorescu


-->
Deian Sorescu (24 de ani) se află în vederile mai multor formații din străinătate, însă Dinamo nu are de gând să-l cedeze fără a obține o sumă consistentă în schimbul său.

Clubul de primă ligă din Arabia Saudită, FC Damac, a trimis celor de la Dinamo o ofertă de 700.000 de euro pentru Deian Sorescu, însă, din informațiile Digi Sport, ”câinii” au refuzat-o și au solicitat în schimb un milion de euro.

Saudiții nu sunt foarte încântați de cererea lui Dinamo, iar transferul are foarte mari șanse să nu se mai realizeze. Fotbalistului i se pregătise un contract pe doi ani și jumătate, cu un salariu total de un milion de euro. Aproximativ 400.000 de euro pe sezon.

Oficialii celor de la Damac au transmis că oferta de 700.000 de euro este valabilă doar 48 de ore, iar ”câinii” sunt obligați să se încadreze în termen. Se pare că răspunsul a venit mult mai repede. Dinamo ține de preț și solicită un milion de euro.

Deian Sorescu nu duce lipsă de oferte. Chiar dacă sunt șanse minime de a se transfera în Arabia Saudită, bănățeanul rămâne în vederile mai mult formații din Polonia, cu pretenții la cupele europene. S-a vorbit recent de campioana en-titre, Legia Varșovia, dar și de revelația Rakow Czestochowa, aflată pe locul trei în Ekstraklasa.

Citește și:

Multă vorbărie și ridicări din umeri: Sorin Cîmpeanu și Alexandru Rafila despre noile reguli din școli

Previous Dinamo vrea un jucător de la CFR Cluj
Next Alin Buleică aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *