--> -->

Ce se întâmplă în vestiarul lui Dinamo


-->
Dusan Uhrin o poate salva pe Dinamo de disputarea barajului de menținere în Casa Pariurilor Liga 1! Antrenorul ceh a reușit să unească vestiarul lui Dinamo și să și-i apropie pe jucători.

În mai puțin de o lună, Dusan Uhrin jr. a reușit să aducă o urmă de speranță pentru fanii dinamoviști. Și, cu siguranță cel mai important, a asigurat unitatea în vestiar. Care le-a lipsit enorm câinilor până acum. FANATIK a vrut să afle chiar din vestiarul câinilor ce s-a întâmplat în interior începând cu 9 martie, când Uhrin jr. îi lua locul lui Flavius Stoican.

„Nu face jocuri”

“Dusan Uhrin a câștigat vestiarul pentru că toată lumea și-a dat seama, din prima clipă, că el nu are interese ascunse. Nu ține cont de numele jucătorului și, mai ales, de impresarul pe care acesta îl are. Nu face jocuri! Pentru Uhrin contează doar ce face jucătorul în teren.

În plus, ține foarte mult la disciplină, de care era mare nevoie în grup. Și are și un program foarte strict pe care l-a organizat excelent. Nu schimbă programul după cum bate vântul, cum se întâmpla în mandatul lui Stoican. Chiar și modul în care și-a ales staff-ul este o dovadă pentru cât este de conservator. A ales să se bazeze pe aceiași oameni pe care i-a avut și sezonul trecut, Sebastian Moga, Iulian Mihăescu și Dragoș Picu”, este concluzia la care s-a ajuns în vestiarul lui Dinamo.

Sezonul treceut, Dinamo avea să fie echipa care a făcut cele mai multe puncte în play-out, 17. Și termina sezonul pe locul 11, reușind astfel să evite atât retrogradarea directă, cât și barajul., ba chiar mai avea nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a prinde chiar un incredibil loc de baraj pentru Conference League. Chiar și în cazul în care nu se va putea evita barajul în acest sezon, efectele Dusan Uhrin ar putea să o ajute enorm pe Dinamo într-un eventual duel decisiv pentru menținerea în primul eșalon.

Citește și:

”Gianina” din Las Fierbinți: ”Cu Bobiță”

-->
Previous Mioara Velicu: ”Indiferent de situație”
Next Ce fost jucător a jucat cu probleme la inima

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.