--> -->

Ce se întâmplă dacă retrogradează Dinamo


-->
Dinamo este condamnată să joace baraj şi există un risc uriaş de retrogradare. Pentru „câini” ar fi o lovitură uriaşă care ar duce echipa aproape de faliment, însă oficialii au un plan de urgenţă şi în acest caz.

Clubul nu ar mai avea veniturile din drepturile tv, care reprezintă un procent important din bugetul echipei şi, având în vedere faptul că echipa trece printr-o nouă insolvenţă, riscul falimentului este cât se poate de real.

Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru FANATIK faptul că retrogradarea ar fi o lovitură foarte greu de absorbit pentru Dinamo, un club fără investitor care se bazează pe sponsorizări şi pe drepturile tv.

“Chiar dacă nu vreau să mă gândesc, realist fiind și ancorat în realitate, trebuie să iau în calcul această perspectivă deloc plăcută. Evident, lucrurile vor trebui reașezate dacă echipa retrogradează. Din punct de vedere financiar, al salariilor jucătorilor în primul rând.

Evident nu va putea fi păstrat lotul de jucători, majoritatea fiind de primă ligă. Cred că se poate salva situația, dar dacă nu vom avea cât mai repede un investitor, avem nevoie foarte tare de suportul fanilor pentru a susține acest pasaj neplăcut, în condițiile în care nu vom mai încasa bani din drepturi tv”, a spus Zăvăleanu.

Citește și:

Bălănescu: ”Eu asta îmi doresc pentru Dinamo”

-->
Previous „Jucătorii parcă sunt dușmanii fotbalului!”
Next Ce nume nou va avea echipa din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.