--> -->

Ce se întâmplă cu transferul lui Karim Yoda


-->
Karim Yoda este pus pe hold de oficialii lui Dinamo. Recunoscut pentru faptul că nu investește prea mulți bani în jucători, Ionuț Negoiță i-a transmis lui Cosmin Contra că îl poate aduce pe francezul de 28 de ani doar dacă echipa din Ștefan cel Mare se va despărți de vreun jucător.

Astfel, șansele ca Yoda să ajungă împrumut un an la Dinamo sunt extrem de mici. Cosmin Contra a anunțat aseară că din ce știe el nu există nicio ofertă, ci doar zvonuri, pentru fotbaliștii roș-albilor. Astfel, el a anunțat că deocamdată și la capitolul veniri tranzacțiile sunt închise.

În plus, Yoda, aflat sub contract cu Getafe, care a promovat în LaLiga, este în plin proces de recuperare după ce n-a mai jucat din luna februarie a acestui an, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate.

De asemenea, oficialii dinamoviști nu vor să se grăbească în privința lui Karim. A ratat o lună în toamnă, cât a fost la Getafe, din cauza unor probleme medicale la gleznă, apoi, împrumutat fiind în 2017 la Almeria, a prins doar trei meciuri, fiindcă s-a rupt.

Citește și:

Spunea că e dinamovist dar a semnat cu FCSB

Previous Spunea că e dinamovist dar a semnat cu FCSB
Next Mutu: ”Dan a început războiul psihologic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *