Ce se întâmplă cu salariile dinamoviștilor


Dinamo a fost până luni în afara play-off-ului și Ionuț Negoiță n-a mai rezistat și i-a amenințat pe jucători după meciul pierdut cu Chiajna, 2-3. El le-a spus atunci că nu îi va mai plăti până nu vor ajunge pe podium.

„Sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Cred că nu e bine să fii prea domn. Tot timpul salariile au fost plătite la zi, pe 15 și cred că nu este în regulă.E prea bine, e prea călduț. Când vor fi rezultate de locul 3, așa cum e și bugetul… Până nu revenim pe locul 3, nu-și vor mai primi banii. Niciunii dintre ei!” preciza finanțatorul lui Dinamo.

Roș-albii sunt acum pe locul 6, la 9 puncte de locul 3 pe care se clasează CS U Craiova. Așa că dinamoviștii nu și-au încasat salariile pe care de obicei și le luau pe 15.

„În acest moment nu s-au plătit salariile la Dinamo. E prima sau a doua oară când s-a întârziat cu salariile la Dinamo, dar se vor plăti în cele din urmă. Din ce știu eu nu e adevărată povestea cu locul 3. Domnul Negoiță a mai spus mai multe lucruri legate de lucrul acesta și de foarte multe ori a trecut cu vederea. E clar că e supărarea foarte mare. A făcut investiții. Nu am avut probleme (nr. financiare) până în acest moment pentru care am știut să ne întindem exact cât ne este plapuma” a dezvăluit Ionel Dănciulescu în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

Ultima ofertă a lui Becali pentru Nemec: „Cred că va accepta!”

-->
Previous Ultima ofertă a lui Becali pentru Nemec: "Cred că va accepta!"
Next De când n-a mai câștigat Dinamo în Moldova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *