--> -->

Ce se întâmplă cu reclamele lui Badea


-->

În urmă cu două săptămâni, Nicolae Badea, prin societatea ACS FC Dinamo, a notificat SC Dinamo 1948 SA, formația din Liga 1, că nu mai are drept să folosească, în scop comercial, sigla cu cei doi câini și „FC” în nume.

Conform Playsport, care au realizat fotografii din Parcul Sportiv Dinamo, sponsori ai lui Nicolae Badea precum Computerland sau Bitolia, care aparține soției acestuia, încă se regăsesc pe gardurile stadionului sau în zona tribunei oficiale.

Contactat de Playsport.ro în ceea ce privește acest aspect, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, RTZ & Partners SRL, a declarat că la Dinamo este nevoie de bani, astfel că orice sponsor care aduce sume în conturile clubului este bine-venit.

(N.r. – Sponsorii domnului Badea, Computerland și Bitolia, încă se regăsesc în stadion) Nu pot fi înlăturați și nici nu există vreun motiv pentru acest lucru. Sunt acolo în baza contractului de sponsorizare pe care îl avem cu Computerland. Totodată, această firmă are dreptul să facă publicitate și pentru terți pe baza contractului pe care-l are cu noi. Nu pot să vă spun pe ce perioadă mai sunt sponsorii noștri, există anumite clauze în contract și cred că este fair-play să păstrez confidențialitate din acest punct de vedere.”

Citește și:

După Dinamo, cariera lor e praf!

Previous Lincar: „Avem avea șanse egale cu Dinamo”
Next Declarațiile lui Uhrin de la conferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *