Ce se întâmplă cu noul stadion din Ștefan cel Mare


Stadionul Dinamo este foarte aproape de a fi modernizat. Dar evident că nimeni nu mai crede până nu vede având în vedere că în ceea ce privește această nouă arenă atât de așteptată de ”câini” s-a creat o întreagă telenovelă care este aproape de un final fericit. Conducerea Clubului Sportiv Dinamo a identificat o zonă din Parcul Sportiv, vechiul velodrom și o parte a poligonului de tir care nu îi aparţin lui Nicolae Badea, și a trimis documentaţia către Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Recent, Departamentul juridic al CNI a dat aviz favorabil respectivelor acte, care atestă că zona este liberă de sarcini, astfel că până la finalul lui noiembrie ar urma să fie finalizată licitaţia de atribuire a executării planurilor de prefezabilitate și de fezabilitate.

“Noul obiectiv va fi introdus curând în planul de investiţii pentru 2018. Cei de la Dinamo erau pe vechea listă, dar cu vechiul stadion, acum trebuie să se facă modificări, pentru noua locaţie”, susţin surse CNI pentru Gazeta Sporturilor.

Din cele 3 posibile soluţii de construcţie, cel mai probabil, după cum arată locaţia, va fi aleasă varianta de 20.000 de locuri, pentru a rămâne spaţiu și pentru amenajările exterioare, de genul inelului de acces din jurul arenei sau parcări.

Citește și:

Dinamo ia fața FCSB-ului în topul celor mai în formă fotbaliști!

-->
Previous Dinamo ia fața FCSB-ului în topul celor mai în formă fotbaliști!
Next Pleacă și Costache?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *