Ce se întâmplă cu Iulian Mihăescu


Iulian Mihăescu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo de la mijlocul anilor 80, a fost trecut pe linie moartă de Flavius Stoican, iar acesta i-a anunțat pe șefii din Ștefan cel Mare că nu dorește să îl oprească în staff-ul său de la prima echipă. ProSport a aflat că oficialii „câinilor” vor totuși să îi propună celui mai vechi om de la echipă o altă funcție în cadrul clubului.

Flavius Stoican a primit mână liberă la Dinamo în alegerea staff-ului, iar dintre oamenii cu care Mircea Rednic a lucrat la prima echipă, noul antrenor al formaței din Ștefan cel Mare a decis să renunțe și la Iulian Mihăescu, informație anunțată de Fanatik.

ProSport a aflat că șefii lui Dinamo i-au acceptat decizia lui Flavius Stoican, dar nu vor să se despartă definitiv de Iulian Mihăescu.

„Flavius a primit mână liberă, iar el și-a ales staff-ul așa cum a considerat că îi este mai bine. Totuși, nu se va renunța definitiv la Iulian Mihăescu. Dânsul este o glorie a lui Dinamo, iar salariul lui poate fi suportat în continuare de societate chiar dacă nu o să mai facă parte din staff-ul de la prima echipă. Șefii au discutat între ei și vor să îi propună să rămână în club, îi vor găsi un rol cu siguranță”, a mărturisit pentru ProSport o sursă din cadrul clubului Dinamo.

ProSport a luat legătura cu Iulian Mihăescu, iar acesta ne-a vorbit despre situația sa, după ce Falvius Stoican l-a îndepărtat de la prima echipă. „Nu mai am treabă cu prima echipă. Am fost anunțat că nu intru în planurile lui Flavius Stoican. Dacă intram în planurile sale, atunci auzeați de mine că sunt la antrenamentele primei echipei.

Eu sunt la dispoziția clubului, iar marți voi avea o discuție cu conducerea să văd care o să fie situația mea. Nu știu dacă voi rămâne în club, deoarece încă nu mi-am clarificat situația. Vă repet: marți voi avea o discuție cu conducerea și voi vedea ce o să fac”, a declarat Mihăescu.

Citește și:

Raed Arafat: ”România riscă să rămână fără personal medical. Testul PCR e sfânt”

-->
Previous Adversarele lui Dinamo din amicale + unde putem vedea meciurile
Next De ce întârzie transferurile la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *