Ce se întâmplă cu Ismail Aissati


Dinamo era aproape de a aduce un alt jucător destul de neserios. Din senin el nu a mai apărut ieri la antrenamentul ”câinilor”, fără să motiveze într-un fel sau altul această decizie.  Aissati n-a efectuat vizita medicală alături de Constantin Nica, un alt nou-venit la formație, și nici nu a fost programat peste acele teste care ar fi trebuit să releve dacă mijlocașul este apt de performanță pe mai departe.

Ismail are doar 3 meciuri jucate în 2017, iar ultimul, la Alanyaspor, unde a fost împrumutat sezonul trecut, a fost pe 28 ianuarie. Iar Cosmin Contra a spus că pentru mijlocașul de origine marocană Dinamo nu este prima opțiune.

„Din ce am văzut la antrenamente, poate să fie un jucător ca Albin. Dar, de două luni și jumătate, nu face antrenamente cu nicio echipă, doar cu antrenorul personal, chiar dacă fizic îl vedem bine.

Am avut o discuție cu el și își doreste să vadă dacă poate să găsească o echipă în Olanda și după, dacă nu își găsește, să vedem dacă putem să îl aducem în rândurile noastre”, a spus Cosmin Contra la Digi Sport.

Citește și:

Un singur dinamovist în echipa etapei a 7-a făcută de LPF

Previous Steliano Filip ar putea prinde un transfer pe ultima sută de metri
Next Ionel Ganea: ”Nu știu dacă Dinamo poate lua titlu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *