--> -->

Ce se întâmplă cu investitorul secret promis de Țălnar. Decizia jucătorilor Exclusiv


-->
Dinamo traversează o situație fără precedent cauzată și de această dată de Dorin Șerdean, care nu vrea sub nicio formă să piardă puterea la club, deși nimeni nu-l mai vrea acolo și nimic nu-l recomanda pentru postul de președinte al clubului din Ștefan cel Mare.

Liderii DDB reușiseră să-i facă pe jucători să vină la antrenamente, să calmeze spiritele și să-l asigure pe Jerry Gane că el va antrena Dinamo mai departe. Totul însă a fost stricat luni, când Dorin Șerdean, însoțit de Țălnar, s-a întâlnit cu Gane și cu încă cinci jucători pentru a le promite că până vineri li se va plăti 2 salarii restante, așa că să stea liniștiți.

Cornel Țălnar a motivat că se va ocupa personal pentru a aduce un investitor și pe asta s-a bazat când a făcut aceste promisiuni.

Intervine din nou Cortacero

Pablo Cortacero, omul care le-a promis și suporterilor că va ceda acțiunile pe 31 decembrie dacă nu vin banii, l-a dus cu vorba și pe investitorul adus de Țălnar, dacă acesta este REAL. Din informațiile doardinamo.ro, Cortacero i-a spus și acestuia ”manana” și nu s-a semnat niciun act prin care în baza acelui împrumut, investitorul va vira 500.000 de euro în conturile clubului, bineînțeles în schimbul acțiunilor în cazul în care banii nu sunt returnați.

Astfel, promisiunile lui Șerdean și a lui Țălnar către jucători vor fi din nou fără acoperire și jucătorii ar putea chiar intra de sâmbătă în grevă dacă nu vor interveni din nou liderii DDB!

”Avem din nou promisiuni că până mâine vom primi, în sfârșit ceva. Șerdean și Țălnar au promis că vor găsi ceva bani și ne vor plăti două salarii, cred. Nu știu, nu sunt sigur, dar nu cred că sunt bani de la Pablo Cortacero. Nu știu de unde sunt banii, dar ne-au promis și vom vedea”, spunea Ante Puljic joi dimineața.

Din păcate, tot ce vor vedea vineri vor fi din nou conturi goale. Asta dacă nu se întâmplă vreo minune și Cortacero chiar se decide să semneze actul prin care poate pierde acțiunile lui Dinamo.

Pe de altă parte, suporterii consideră că acest investitor este doar o invenție a lui Țălnar și a lui Șerdean pentru a trage de timp și pentru a amâna încă o săptămână momentul în care ar fi trebuit să predea acțiunile către DDB. Șerdean chiar a făcut promisiuni din nou că dacă nu rezolvă el, se va ocupa personal ca Pablo Cortacero să predea pachetul majoritar către DDB. Dar cine-l mai crede?

Citește și:

Patru dinamoviști dați afară de unde stăteau cu chirie!

Previous Vasile Miriuță, dur cu Țălnar: ”A garantat”
Next Primul jucător care își anunță plecarea: ”99% și eu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *