Ce se întâmplă cu fotbaliștii importanți care au notificat clubul. Anton face excepție


Dinamo începe anul 2021 cu grave probleme financiare, mai grave decât la începutul lui 2020. Fotbaliștii nu știu pe cine să mai creadă, ce să facă, pentru a se asigura că nu vor lua din nou țeapă. Majoritatea dintre ei au 3 luni și jumătate restanțe și singurii bani încasați au fost cei de la suporteri.

Chiar dacă mai multe echipe plănuiesc să-şi întărească loturile cu fotbaliştii „câinilor”, acest lucru poate fi anulat de Pablo Cortacero dacă se va ţine de cuvânt în cel de-al 12-lea ceas şi va achita salariile, aşa cum a promis că va face cel mai târziu pe 12 ianuarie 2021, scrie digisport.ro.

Totuşi, promisiunea seamănă din nou a minciună gogonată pentru că asta ar însemna ca jucătorii să accepte să joace primul meci oficial din returul Ligii 1 fără să vadă vreun ban.

Numai că de data aceasta Dinamo va rămâne fără fotbalişti dacă dubiosul Cortacero minte. Jucătorii de al Dinamo, în frunte cu Sorescu, Puljic, Achim şi Nemec, au depus notificări prin care solicită plata restanţelor. Este unul dintre paşii obligatorii înaintea denunţării contractului.

Rămâne de văzut dacă echipa va relua pregătirile pe 3 ianuarie pentru că jucătorii au cerut plata a cel puţin un salariu până la finalul anului.

Paul Anton va notifica clubul Dinamo la jumătatea lunii
Astfel, dacă nu-şi primesc bani, pasul următor este să plece de la Dinamo. Foarte mulţi dintre ei au deja tatonări cu alte cluburi care sunt gata să-i transfere, dar toţi le-au promis celor de la DDB că vor rămâne la Dinamo dacă se rezolvă problema banilor.

Paul Anton nu se află printre dinamoviştii care au depus încă nicio notificare. Pentru că el a ajuns la echipă mai târziu decât majoritatea celor transferaţi la începutul sezonului, termenul la care va putea întreprinde acţiunea este jumătatea lunii ianuarie.

Citește și:

Borja Valle poate semna până la Revelion cu echipa antrenată de un fost om de la Real Madrid

Previous Cine este de fapt Dorin Șerdean. Afacerile deținute și profitul obținut
Next Antrenorul din Liga 1 care a pus ochii pe fotbaliștii lui Dinamo: ”Sunt interesanți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *