Ce se întâmplă cu Filip, Radu și Grigore


-->
Dinamo se pregătește acum la Săftica sub comanda tehnicienilor Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu. Deși părea imposibil, lotului se vor alătura cât de curând și Steliano Filip și Ricardo Grigore.

Filip mai are contract cu roș-albii până în vara lui 2023 și, conform prosport.ro, de miercuri, 22 iunie, se va prezența la pregătire, deoarece nu a ajuns la un acord cu clubul în privința unei rezilieri amiabile.

Prin urmare, fostul internațional român va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Liga 2. Lunar, Steliano Filip încasează 9500 de euro la Dinamo!

Dinamo nu are de gând să îl piardă gratis nici pe Ricardo Grigore (23 de ani). Contractul fundașului cu roș-albii e valabil până la 30 iunie 2024. La fel ca Filip, Grigore vrea să plece din Ștefan cel Mare, dar conducerea nici nu concepe să nu primească niciun ban în schimbul dezlegării sale.

Cele două părți continuă tratativele în perioada imediat următoare, dar, între timp, Ricardo Grigore se va prezenta și el la antrenamentele lui Dinamo.

În ceea ce îl privește pe Andrei Radu (26 de ani), șansele ca el să continue la Dinamo sunt extrem de mici, deoarece ar trebui să accepte un salariu derizoriu, față de cei aproape 10 mii de euro lunar pe care îi are în contract. Din informațiile FANATIK, conducerea încearcă totuși să îl convingă pe fundașul lateral să rămână și negociază scăderea salariului.

La fel ca în cazul lui Steliano Filip, înțelegerea lui Andrei Radu cu Dinamo este valabilă până la data de 30 iunie 2023.

Citește și:

Salariul lui David Popovici în România: mai mic decât al vedetelor de la FC Dinamo și CSM București

Previous Steliano Filip poate rămâne la Dinamo
Next Steliano Filip o amenință pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *